Grådyr igjen

Endelig har jeg fått meg til å bestille flere Grådyrbøker. Blant mine tusen prosjekt har de blitt litt glemt i det siste dessverre. Dessuten har det vært den ene samme historien som har stått på stedet hvil siden 2009 og da blir man jo litt klar for pause. Men nå er vi tilbake igjen. Jeg har skrevet en ny historie, men den kommer ikke før til neste år. Til da blir det flere som må bli kjent med den første historien, som forøvrig fikk en oppussing i fjor en gang. Nå ser det ut til at selve looken på boken kan bli litt sprekere enn tidligere, og det er jo gøy! Samtidig leker jeg med tanken på å designe litt flere produkter til barn, og sånne som meg, med Grådyrene på. Dessuten kan man jo allerede få kjøpt klær med Grådyrene på og det synes jeg er helt fantastisk.


Ikke glem at det er kos med litt grått i jula og!

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s