Skolemoro

Smartboard er morsommere enn jeg egentlig hadde trodde det skulle være. Jeg er jo egentlig litt old-school og liker godt grønne tavler med kritt, men jeg ser jo absolutt alle fordelene med en digital tavle. Og om ikke det holder med alle de fordelene de har i undervisningssammenheng så er det jo morsomt å kunne leke seg med illustrasjonene til engelskoppgavene. Hvorfor ikke forvandle denne dølle jenta til en litt mer magisk karakter, for eksempel?

   

   Det gjelder å se mulighetene.
  

En kommentar om “Skolemoro

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s