Nytt og Nyttig

Det er alltid så stas med Nytt og Nyttig-katalogen. Jeg kaller den det selvom den har byttet navn og av og til er det en annen katalog som heter Select, men Nytt og Nyttig er liksom den gromme katalogen.
Den er alltid fylt med skatter man ikke vil ha. Et år bestilte jeg og to venninner en julegave derfra. En eske fyllt med hemmelige produkter til en eksra lav pris. produkter for hele familien. Gudbedre vi fikk så mye drit, det var fantastisk. Det er en juletradisjon jeg savner.

Her er høydepunktene fra årets julekatalog.

IMG_0807-0En gjenganger er Antigrå hårlotion. Jeg vet hva du lurer på. Hvordan kan jeg tvile på dette produktet når det stiller med bildebevis?IMG_0802
En annen gjenganger er dette superlimet med den mest tvilsomme illustrasjonene jeg kan tenke meg.  En Bil. KOm igjen, Nytt og Nyttig, dette er spesielt, selv for dere!IMG_0806-0I tide til julefeiringen kan man nå bestille noen koselige juleforklær. Classy!
IMG_0804-0
Vinneren av det kleineste er allikevel dette settet til å forvandle doen din til en julenisse. Og ja, det er mye verre enn dorullnisser, om det var det du tenkte på. Men så begynte det å dukke opp flere greier jeg har tenkt til å bestille, og så var det ikke noe moro mer…IMG_0805-0 IMG_0803-0 Nytt og Nyttig var egentlig morsommere før, selvom de har en del artig fremdeles. Hva er ditt favorittprodukt fra katalogens historie?

3 kommentarer om “Nytt og Nyttig

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s