Effektiv helg

For en effektiv helg!

På fredag ble Lars og Tibalt med meg hjem fra skolen, og det var veldig hyggelig det altså. jeg foret dem med  nachips og brød uten pålegg. Mens de lekte på gulvet duppet visst jeg av, som man jo gjør etter en dag på jobb og med «mat» i magen. Da jeg våknet spurte jeg om de hadde merket at jeg sov, men Lars så uforstående på meg og spurte om jeg hadde sovet på ordentlig. lars er en god skuespiller, for da jeg sjekket mobilen min:

IMG_0809Etter en kjapp lur samtidig som jeg underholdt gjester satt jeg meg til å skrive fem episoder av Dolokk Holmes. Et par steder måtte jeg stanse opp og le litt av min egen historie, men er usikker på om det er positivt eller bare kvalmt.

På lørdag var det rett opp og ut for å møte Jannicke og se Sangen fra havet. Det er en tegnefilm og jeg og Jannicke var de eneste voksne uten barn i salen. Filmen hadde fått fantastiske anmeldelser, og jeg må innrømme at det var en visuell nytelse å se den. Det var bra dubbet også, selv om hovedpersonen var en liten gutt. Godt jobbet! Historien hadde dessverre noen løse tråder vi savnet en løsning på, og slutten kunne vært litt bedre forklart. Da jeg googlet irske myter hjemme fikk jeg noen svar, men jeg synes de kunne tatt det med for å gjøre filmen mer tilgjengelig internasjonalt. Barna i salen var overraskende stille under hele filmen, selvom det ikke egentlig skjedde så mye. Det var en lavmælt film som jeg ikke trodde ville falle så godt i smak hos så små barn. Så lærte jeg noe.
Vel hjemme fra kinoen oppdager jeg at jeg har låst meg ute, og Sten er en halvtime unna. Så får jeg tid til å rake vekk alt løvet og eplene foran huset. Effektiv og flink. Sten hjalp til med resten da han kom.
Så rettet jeg engelsklekser, skrev elevvurderinger og skrev videre på Dolokk Holmes mens jeg heiet på Henrik som ble snytt for seieren i Melodi Grand Prix Jr.

I dag dro vi rett til Sarpsborg etter frokost for å feire 65-årsdagen til min mor, men ikke før vi hadde tatt jomfruturen til en bilvask. Børsten var ikke like skummel som da jeg var liten, men både Sten og jeg forstod hvorfor den hadde friket meg ut da jeg var yngre. Hos mamma dukket hele familien opp, og etter å ha sosialisert oss litt dro vi hjemover igjen. Vi stakk innom Plantasjen for å se etter juletre til jobben, uten å finne gull, så leverte vi glass og metall til gjenvinning før vi bestilte sushi, stakk innom kafeen Sten ikke jobber på lenger og rak akkurat å komme innenfor døra før Stens rollespillkompiser ringte på. mens Sten spille ri stua får jeg god til til å jobbe med egne prosjekter på kontoret, uten å bli distrahert. Så her sitter jeg og har sett en film, og har startet på en ny serie. Filmen, Philomena, som jeg anbefaler på det varmeste fikk meg til å gråte tre ganger av ulike grunner, og serien Master of none er overraskende morsom selvom jeg føler jeg har hørt alle vitsene før i stand-upshowet til Aziz Ansari. Mens film og serier snurrer på skjermen har jeg laget ferdig den franske versjonen av Grådyrboken og skal nå skrive videre på Dolokk Holmes og starte på neste, neste ukes lekser i engelsk.

En kommentar om “Effektiv helg

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s