Frustrert

Er smått frustrert her jeg sitter med mine Grådyrbøker. Oppdaget nylig at Applestore ikke vil selge den engelske versjonen av boken. Ikke fordi den ikke var bra eller noe, den var bare ikke ferdig. Den manglet innhold, står det. Etter siste siden min manglet det innhold. Det var vel litt rart, tenkte jeg, skal de legge seg opp i hvordan boken slutter også? Boken handler om en gutt som ikke får sove, og når han endelig sovner, vel, det er da et så godt sted å avslutte boken som noe. Frustrerende. Så gikk jeg inn og så om jeg kunne forstå hva de mente. Og da oppdager jeg at det er en blank side bakerst i boken min. Og jeg ser et sted at det står at ebøker ikke bør ha blanke sider, da det kan oppfattes som om den er uferdig. Så prøver jeg å slette den siste siden da, samme for meg om den er der eller ikke. Men programmet kræsjer flere ganger og jeg måtte til slutt låne maskinen til Sten for å ordne opp.Frustrerende.  Men Da får jeg beskjed om at den siste siden ikke kan slettes. Så prøver jeg å legge inn et lite bilde der, bare av noen grådyr, det kan jo uansett passe, tenker jeg. Niks. Kan ikke redigeres i det hele tatt.

Frustrerende.

Så prøver jeg å ta kontakt med dem inne på iBooks, eller Applestore eller hva det heter, men jeg må klikke på så mange linker at det snart blir latterlig. Og frustrerende. På ingen måte blir jeg satt noe nærmere et sted jeg kan snakke med noen uansett hvor mange linker jeg klikker.

Tilslutt sender jeg bare boken inn på nytt. Kanskje de skjønner greia denne gangen. Det burde vært mulig å sende med en liten melding sammen med boken, men nei.
Men om dere leser dette, iBokstore, eller hva det heter: boka er ferdig. Gutten sover. Det er ikke mer fortelling. Og jeg får ikke slettet den siste siden.

profilbilde

En kommentar om “Frustrert

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s