Mind the gap

En time her og en time der, et tog eller to, et fly og flere hundre meter rullefortau- og vips, er man i London.  

På flyet fikk ikke jeg og Sten plasser ved siden av hverandre, men det gikk bra. For foran meg satt en gjeng blonde nordlendinger og snakket høyt på nordlendingvis fra vi lettet til vi landet. Og bak meg satt en tysker i rødt og gult, som så ut som noe oppgulp fra en dårlig Tore Ryen-serie, og sang av hjertens lyst.

Nå sitter jeg på et gulv og venter på Heathrow Express som skal ta oss til Paddington, mens jeg forsøker å avgjøre om rutene foran meg er ekte eller en påmalt illusjon.

Mind the gap.

 

En kommentar om “Mind the gap

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s