Ikke noe særlig shopping…

Hashtag sarkastisk tittel. 

Etter en natt i en hard seng med et ekstremt opplysende blått lys fra fjernsynet, avbrutt av krampe i leggen. Var vi klare til en dag i shoppingens navn. Beinet mitt var noe redusert etter krampeanfallet, men tapper dro jeg Sten med meg på eventyr etter eventyr.

Vi startet i nabogaten og rundt i Bayswater hvor vi er ganske kjente nå. Sjokoldaebutikken vår og kjøkkenbutikken til Sten var en god begynnelse. Så dro vi til Camden, der favorittbutikken min ligger. Det er en bitteliten bod inne i de gamle stallene, der en mann ved navn David (litt som meg) har en diger samling gamle leker (litt som meg) som han selger (likhet slutt). Der får jeg lov av Sten til å gå bananas når vi er der. Denne gangen ble det blant annet en haug Dr Who figurer, noe He-Man og litt gammel Batman. Han liker godt når jeg kommer, selvom han ikke husker meg fra gang til gang. Han sier at han blir så glad når noen er så genuint begeistret for lekene. Og jeg tror ikke set er salgstriks heller, for han er ikke like hyggelig mot de andre som kommer innom. Noen fikk beskjed om å komme tilbake, for han var opptatt. Så fortsatte vi praten. 

   

David kjøpte David av David.

Så dro vi til Oxford Street, for der finner vi Hamleys og Disney Store, pluss HMV. Sten overlevde hele oppholdet på Hamleys og vi fant flere gaver  til både små og…meg. På Disney kjøpte vi med en Mikke Mus til Irene på jobb, for jeg visste at barnebarnet hennes er gæærn etter Mikke og de har ikke funnet noen bamse av ham hjemme. 

Vi kjøpte ikke den lille. 

Vi var innom flere andre butikker også og fylte opp posene med julepynt og smågaver. Det eneste som manglet var egentlig snø.

Og så plutselig begynte det å snø. Det var et julemirakel, tenkte jeg, for det sier de på film. Og det måtte da nesten være et mirakel også, for i natt var det så varmt at vi sov oppå dyna, med vinduet på vid gap. Og nå snødde det?

Men det gjorde ikke det. Det var juksesnø som et kjøpesenter sendte ut fra taket. Men det var koselig!

3 kommentarer om “Ikke noe særlig shopping…

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s