Grå nyheter

I dag kom jeg og Sten inn døren på en liten butikk i Ski med en boks mellom oss. Vi er innom ganske ofte, han som eier butikken er en trivelig fyr og Sten kjøper ikke egg noe annet sted. Eggene er fra høns som ikke er stresset, og det er jo sympatisk. Vi hadde vært på bruktbutikken og der fant jeg en kasse med billige rammer. Planen var å male Grådyrbilder jeg kunne selge nå frem mot jul, sammen med Grådyrbøkene. Hvis jeg får solgt noe da. Det er ikke alltid så lett å vite hvor og hvordan man skal selge slik, bare, men Epla.no er jo et lurt sted å ha butikk. Butikkeieren ble veldig nysgjerrig på hva vi hadde i kassen, og Sten forklarte villig vekk at jeg malte og solgte bilder.
-Jasså, sa mannen og så på meg. Skitt heller, tenkte jeg og fortalte om Grådyrene og bøkene.
– De skal vi selge her i butikken, sa mannen, og sånn ble det.

Han ville gjerne ha klærne som Hanne har sydd av Grådyrstoff også, og jeg har jo julekort, bordskånere og annet rart med de små grå på, så nå blir det vel nesten et lite Grådyrhjørne i butikken hans.
Så nå skal jeg finne frem pensel og gråmaling!

Riktig Grå jul, alle sammen!

grådyrside15.jpg
En smakebit fra boken.

En kommentar om “Grå nyheter

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s