Ønskelisten 2015

Det enste kjipe med å være samboer er at folk nå tror at de slipper unna med å kjøpe en gave til begge to. Det er aldri tilfelle, med unntak av når vi skal kjøpe gave. Da er en gave til og fra to personer nok.

Nei, det er en kjip ting til; vi trenger ikke noe. I alle fall ikke noe til kjøkkenet, og jeg tror ikke jeg kan stresse det nok. Ikke noe til kjøkkenet. Det er det eneste rommet som er like fullt som de rommene der jeg har lekene mine.

Jeg ønsker meg forresten mer leker.

Og en Saccosekk …til hver.

her følger en slags ønskeliste i alle fall. Med lenker, så blir det enda enklere.

Sten har aldri møtt en kokebok han ikke har likt. Jeg vet ikke om han har lest en bok han ikke har likt i det hele tatt. Han er generelt lite kresen når det kommer til bøker. Så lenge boken har både en sjanger og bokstaver, så er det stor sjanse for at han vil like den.

Jeg vet ikke om jeg nevnte det; Ikke mer til kjøkkenet.

Jeg trenger for tiden ikke mer Lego, ikke etter den beryktede loppis-hendelsen. Det jeg derimot blir glad for er små ting jeg kan bruke i bildene mine. Både Cicero og Peggy, og Dolokk Holmes trenger mer greier.
Søstrene Grene, TGR (Tiger), Panduro og Scrapbookingbutikker er perfekte steder å handle til meg. Scrapbookingsteder er antakelig best, siden jeg jevnlig tråler de andre butikkene. Små verktøy, kjøkkenredskaper, kontorrekvisita, miniatyrleker… generelt små ting er det jeg blir mest glad for…og Lego, naturligvis, det er ikke som at jeg ikke blir glad for Lego, jeg er ikke dum heller, jeg har bare for mye.

Ellers blir jeg glad for He-Man figurer: Adam, Adora, Marlena, Randor, She-Ra, Teela, Battle Cat og Bow er øverst på listen min.

He-Man-tegneserier også. Og Sandman-tegneseriene. Og Saga! Har ingen av noe, begynn med nr 1.  Bookdepository.com er generelt ikke et feil sted å lete etter gaver til noen av oss på. Men lettest er det å bare kjøpe alle disse tingene til meg.

Sten er keen på en nitrogensprøyte fra Traktøren også. Tilbud ut november.
Dessuten er han glad i kurs. Han nevner selv matlagingskurs, men jeg tenker at han heller trenger et kurs i å rygge med bilen. Ikke si at jeg sa det.

Ellers er vi begge glad i ugler, jeg liker pingviner. Og tog.

Seen on allwallpapersfree.blogspot.com
Seen on allwallpapersfree.blogspot.com

 

 

 

En kommentar om “Ønskelisten 2015

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s