Dorullnytt

Det nærmer seg desember og Dorullby har aldri vært travlere. 24 doruller skal bli til nye karakterer, noen gamle kjenninger skal børstes støv av, gullknapper skal poleres, barter skal gres og et høyt, høyt hår må friseres. Manus skrives, slettes, skrives på nytt og redigeres atter en gang og en gang til. Og så blir vi plutselig invitert til å komme på radioen. Så på søndag paller jeg sammen Dolokk Holmes, Dr Fanny og et par tre favoritter til og drar inn til Oslo for å snakke om Dorullnissene.

Hvor kult er ikke det?

IMG_0904
24 stjerner uten kostyme.

En kommentar om “Dorullnytt

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s