En gang må være den første

… Da mener jeg ikke å vente i halvannen time på drosje i regi av NSB, grunnet signalfeil. Det har saktens skjedd før. Men da jeg omsider kom frem dit jeg skulle fikk jeg lov til å skifte bleie! En ordentlig overfylt bæsjebleie! Sten stod og brakk seg på do, mannemannen som han er. Selv syntes jeg det gikk overraskende greit på tross av at jeg syntes det var mer motbydelig enn hva jeg trodde det skulle være. Ikke alltid man blir overrasket begge veier på en gang, men det er vel det som er magien bak babyavføring.  

Har en passende dorullnisse på lur, som jeg synes oppsummerer dagen. 

(Må innrømme at jeg synes dorullnissene har blitt hakket mer avansert siden Mr Hankey første året.)

En kommentar om “En gang må være den første

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s