Årets julekalender

Grand Hotell
-Nyhekla dorulldukke!

Da var tiden her; tittelen på årets Dolokk Holmes-mysterium er klar for offentligheten. Årets historie starter om få dager, og den vil altså finne sted på Dorullsby eminente Grand Hotell. Hvem som dukker opp der og hva som skjer må du nok vente noen dager med å finne ut av, men du kan regne med å møte på 24 nye ansikter. Dolokk og dr Fanny er naturligvis tilbake i år også, og du skal ikke se bort i fra at flere av Dorullbys mer eller mindre prominente innbyggere får en liten gjesteopptreden. Så jeg håper at også du sjekker inn på Grand Hotell denne julen.

Reglene for årets julekalender er omtrent som de pleier å være. Les dagens kapittel av historien om Dolokk Holmes og mysteriene på Grand Hotell, og så svarer du på spørsmålet nederst på siden. Det er et mysterium i hver av de fire ukene frem til jul. Hver søndag, og julaften, trekkes en vinner som offentliggjøres sammen med dagens løsning.

Du svarer i kommentarfeltet. Dette blir ikke synlig for andre lesere før løsningen er publisert. Vinneren blir kontaktet så vedkommende kan få tilsendt premien sin. Det er fullt mulig å vinne mer enn én gang, da vinneren trekkes.

Reglene finner du også på siden om Årets julekalender, dersom du skulle glemme dem.

Velkommen, velkommen, til store og til små….

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s