I går og i morgen

I morgen er det jul! For meg er hele desember jul. Adventstaker og stjerner er naturligvis allerede fremme, men fra 1. desember er det full mugge med julemusikk, kalendere og mer og mer pynt i leiligheten. Så er det fullstendig slutt rett etter nyttår. 1. eller 2. januar er det ut og vekk og bort med alt. Jeg klarer ikke tanken på å komme hjem fra jobb etter juleferie og se juletreet stå der og minne meg på at det ikke er jul lenger. Det er nitrist det. Men det er lenge til. Nå er det på tide med den mest fantastiske tiden av året i en hel måned. Håper at alle er klare for mer moro med dorullnissene, for det er jeg…mer eller mindre… Litt stressa nå.

I går var jeg og Hanne og stilte ut varene våre hos Stasjonsbakeren i Ski.

2015-11-29 19.01.532015-11-29 19.23.52
Det ble en egen Grådyr-avdeling med bøker, klær, tegneblokker og julekort.
Bøkene ser du kanskje at har håndmalte forsider, så der får du både en bok og et bilde til barnerommet på en gang. Ringo, Bump, Bullit og Kee fikk alle pryde flere forsider hver seg, så hvorfor ikke samle alle?

Stasjonsbakeren i Ski altså; stedet du vil handle julegaver i år!

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s