Så langt…

 

Jeg bestemte meg for å blogge hver dag i hele år. Og slik har det gått så langt: Skjermbilde 2015-12-28 kl. 08.58.56.png

De blå feltene er dager jeg har blogget , de lysegrå er dagene jeg glemte. Svart viser dagene jeg blogget dobbelt fordi jeg glemte dagen i forveien. Allikevel ser det ut til at jeg rett og slett har glemt å blogge to dager, uten å gjør opp for dem. Til å være meg er dette en utrolig statistikk som ikke likner noe. Men så har det skjedd mye i år også. Jeg husker at jeg lå blodig bak i en ambulanse og tenkte at jeg i det minste fikk noe å blogge om den dagen. Allikevel har det blitt mye svada i år, og jeg kan ikke love at det ikke vil gjenta seg. men jeg skal love at jeg ikke kommer til å blogge daglig til neste år. Jeg skal blogge når det er noe å blogge om.

…og Defa Lucy.

En kommentar om “Så langt…

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s