Det kommer en dag…

…i morgen, og da er jeg kanskje ferdig med å skrive om Annie til et manus for 7. klasse. Jeg gjør som jeg pleier, og ser filmen i bakgrunnen, mens jeg plukker ut det jeg liker og skriver om alt annet. jeg elsket den filmen da jeg var liten, men jaggu er den lang og tråkk nå. Men historien er fin, og sangene er koselige, så du skal ikke se bort i fra at dette kan fungere.

Sten sitter fremdeles pal i stua foran julegaven sin. Han sa han skulle jobbe litt i dag, men vi får se om det blir noe av.

Håper jeg får skrevet videre på på julefortellingen min senere i dag. Det er en slik historie jeg bør være i rett stemning for å jobbe med, og nå er det så hvitt ute at jeg føler meg inspirert. Må bare komme videre med Annie, og en bursdagsmiddag. Får kanskje håpe at det er snø i morgen også.

Det er snart på tide med nyttårsforsetter også. Et av mine blir i alle fall å fullføre flere av fortellingene mine og sende inn til et forlag.

WSAmpaX.jpg

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s