18. desember i Dorulldalen

Velkommen til årets dorullnissekalender. I år skal dere prøve å gjette på hvem som besøker den lille dorullnissefamilien i den lille stua deres i skogen. Hver søndag trekker jeg en vinner blant alle de som har svart riktig i løpet av uken. Vinneren får tilsendt en årskalender med Dorullnissene. I går hadde de besøk av selveste Fagottkoret. Velkommen til Jul i Dorulldalen.

2016-12-10 21.11.16.jpg

Det var kvelden for julefilmer, og familien hadde funnet frem hver sin favoritt de ville se. Nissefar ville se Hjelp det er jul, Nissemor ville se Fanny og Alexander, Storesøster ville se Reisen til julestjernen, Lillebror ville se Nå er det jul igjen og lille Babyknøttet ville se Die Hard.
Da banket det på døra og utenfor stod det en forvirret kar. Han var kledd i uniform og så etter en Petra. Dessuten hadde han dialekt og dårlig stedsans, for dette var jo slett ikke Sørum han hadde kommet til nå.
Nissefar pekte i det han mente var riktig retning og håpet på det beste før gutten kom seg avgårde igjen. Snart senket julefreden seg nok en gang i den lille stua i skogen, helt til de satte på lille Babyknøttets film.

2016-12-04 10.35.55.jpg

Hvem er det som er på besøk i Dorulldalen i dag?

Svar i kommentarfeltet. Svaret ditt blir ikke synlig før løsningen er ute.

13 kommentarer om “18. desember i Dorulldalen

  1. I dag klarte jeg å finne ut (eller i det minste komme med et forslag) Det må være 91 Stomperud som kikker innom.

    Liker

  2. Dette er nr. 91 Stomperud som er på leting etter kjæresten sin. Han finner henne nok. Han pleier det! De er ment for hjerandre de to selv om det er lite framdrift i forholdet. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om familiens valg av julefilmer, men Fanny og Alexander står jeg over.

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s