17. desember i Dorulldalen

Velkommen til årets dorullnissekalender. I år skal dere prøve å gjette på hvem som besøker den lille dorullnissefamilien i den lille stua deres i skogen. Hver søndag trekker jeg en vinner blant alle de som har svart riktig i løpet av uken. Vinneren får tilsendt en årskalender med Dorullnissene. I går hadde de besøk av selveste Gjertrud Sand. Velkommen til Jul i Dorulldalen.

2016-12-11 11.42.29.jpg


Nissebarna hadde fremdeles ikke funnet en passende til å erstatte den syke hovedrolleinnehaveren i julespillet på skolen.Det ville være umulig å sette opp Trollmannen fra Oz uten en Dorothy. Derfor var de nok en gang ute på leting etter det helt spesielle talentet. I utkanten av skogen møtte de en gjeng som var kledd nesten helt likt som de blå matrosene i går, men denne var rosa. En som gikk i et slikt kostyme, måtte da være skuespiller, mente Storesøster.

– Kanskje du kunne tenke deg å spille hovedrollen i julespillet vårt, spurte Lillebror.
– Gjerne, sa en mannmed dyp røst. Nissebarna så overrasket på hverandre.
– Beklager, sa Storesøster. – Rollen er som Dorothy i Trollmannen fra Oz.  
– Enda bedre, sa mannen. – Den rollen kan jeg utenat. Og så sang han Somewhere over the rainbow for dem så de fikk tårer i øynene og en sekser på terningen i Dorulldalens Dagblad.2016-12-04 10.39.36.jpg

Hvem er det som er på besøk i Dorulldalen i dag?

Svar i kommentarfeltet. Svaret ditt blir ikke synlig før løsningen er ute.

7 kommentarer om “17. desember i Dorulldalen

  1. I dag er det det -på alle måter- glitrende Oslo Fagottkor som har tatt turen. Det hadde vært fabelaktig om de og Sølvguttene kunne ha byttet på å synge jula inn. Her er det både musikk og stemmer på høyt nivå og litt mer lekenhet enn det andre mannskor har å skilte med. Jeg var nylig på Syng Jula Inn i kirka her. Mannskoret vårt bidro som vanlig og de synger jo fint, men har en gjennomsnittsalder på godt over 70. Og de er rimelig trauste der de står for å si det sånn….

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s