20. desember i Dorulldalen

Velkommen til årets dorullnissekalender. I år skal dere prøve å gjette på hvem som besøker den lille dorullnissefamilien i den lille stua deres i skogen. Hver søndag trekker jeg en vinner blant alle de som har svart riktig i løpet av uken. Vinneren får tilsendt en årskalender med Dorullnissene. I går hadde de besøk av selveste Krampus. Velkommen til Jul i Dorulldalen.

2016-12-11 09.57.30.jpg

Nissemor og Nissefar hadde invitert inn på julegløgg, og tradisjonen tro var en av de første som dukket opp kledd i sin sedvanlige lusekofte.

– Denne gløggen smakte litt rart, sa mannen og myste på dem gjennom brillene sine. Det virker som om dere har glemt en ingrediens. Nissemor så rart på ham. Hva mente han, det var jo både rosiner og mandler der. Hva mer kunne man forvente?
-Åja, fortsatte han, – Jeg ser at barna også drikker denne gløggen. Da skjønner jeg litt bedre, men kanskje voksengløggen er her et sted? Ellers gjør det ikke så mye, jeg har med en liten treliter med godt til glasset her.

2016-12-11 11.36.41.jpg

Hvem er det som er på besøk i Dorulldalen i dag?

Svar i kommentarfeltet. Svaret ditt blir ikke synlig før løsningen er ute.

27 kommentarer om “20. desember i Dorulldalen

  1. Dette er Adbjørn Brekke. Han setter jo stor pris på rødvin, og her må jeg si meg helt enig. Det må være rødvin i gløggen! Gjerne en skvett konjakk også forresten. Asbjørn spilles så glimrende av Espen Eckbo at man nesten glemmer at han er en fiktiv skikkelse. Nok en gang synes jeg dorullversjonen har en slående likhet! Og nok en gang tenker jeg at modellen – dette tilfellet både Espen og Asbjørn – ville ha satt pris på å se den 😄

    Liker

  2. Hallevene! Det er jo Asbjørn! 😊😊😊 Et bitre lite øyeblikk tenkte jeg at det var David Toska, men historien vitnet selvsagt om vår gode venn, Asbjørn Brekke. 😊

    Liker

  3. 20.desember – Hadde aldri trodd selveste Asbjørn Brekke skulle dukke opp i selveste dorullkalenderen☺️😂

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s