23. desember i Dorulldalen

 

Velkommen til årets dorullnissekalender. I år skal dere prøve å gjette på hvem som besøker den lille dorullnissefamilien i den lille stua deres i skogen. Hver søndag trekker jeg en vinner blant alle de som har svart riktig i løpet av uken. Vinneren får tilsendt en årskalender med Dorullnissene. I går hadde de besøk av selveste Arne og Carlos. Velkommen til Jul i Dorulldalen.

2016-12-10 21.24.34.jpg

Det var lille julaften, og julegrøten stod på bordet i den lille stua i skogen. Hele familien satt samlet rundt bordet, og nå ventet de bare på Nissemors venninne som skulle komme på besøk.
Lille Babyknøtten hadde lagt mye arbeid i sine planer om å finne mandelen i grøten i år. Premien var en marsipangris, og den skulle han ha. Mens grøten kjølnet litt og gjesten sang julesanger med noe som må ha vært Norges nydeligste stemme, passet han på å legge en mandel i bollen på plassen sin. Dessverre hadde Nissemor øyne i nakken, og da de skulle spise, hadde hun lagt en egen plan.
– Du kan ta lille babyknøttens plass i dag, for det er den beste stolen, sa Nissemor til hedersgjesten.
-Å gosjameg, sa venninnen og viste frem mandelen hun hadde funnet. Da kaffen ble servert, satt lille Babyknøtten og stirret olmt på bergenseren som satt og gomlet i seg marsipangrisen han hadde planlagt å vinne.

2016-12-04 10.37.44.jpg

Hvem er det som er på besøk i Dorulldalen i dag?

Svar i kommentarfeltet. Svaret ditt blir ikke synlig før løsningen er ute.

12 kommentarer om “23. desember i Dorulldalen

  1. Det er Sissel Kyrkjebø som spiser marsipangrisen til babyknøtten! Like greit; babyer skal ikke ha så mye sukker.

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s