22. desember i Dorulldalen

Velkommen til årets dorullnissekalender. I år skal dere prøve å gjette på hvem som besøker den lille dorullnissefamilien i den lille stua deres i skogen. Hver søndag trekker jeg en vinner blant alle de som har svart riktig i løpet av uken. Vinneren får tilsendt en årskalender med Dorullnissene. I går hadde de besøk av selveste Ingrid Espelid Hovig. Velkommen til Jul i Dorulldalen.

2016-12-10 21.14.49.jpg

Gløggen var varm, og det var mer enn hva man kunne si om gulvet i det lille huset i Dorulldalen. Derfor hadde Nissemor funnet frem strikketøyet sitt. Det var nemlig på tide å stoppe gamle strømper og kanskje strikke nye. dessuten hadde hun invitert over to eksperter til å hjelpe seg. Det er en underdrivelse å si at det gikk varmt i strikkepinnene den dagen, men da kvelden kom og de to mennene forlot stua, var det ikke så mye som en eneste ny sokk å se. Ikke en gammel nystoppet sokk heller. Derimot var hele stua full av strikkede julekuler, ugler og dukker.
-Fine julegaver, nikket Nissefar enig. – Men jeg skulle ønske jeg ikke hadde frosset fast i gulvet.

2016-12-11 11.18.41.jpg

Hvem er det som er på besøk i Dorulldalen i dag?

Svar i kommentarfeltet. Svaret ditt blir ikke synlig før løsningen er ute.

15 kommentarer om “22. desember i Dorulldalen

  1. Dette er jo strikkeguruene Arne og Carlos ! Personlig hater jeg å strikke og er full av beundring for alle som kan! Disse to har tatt strikkekunsten til nye høyder og jeg bøyet meg i støvet. Stopping er jeg derimot en kløpper i, så si til nissefar at han kan sende de hullete sokkene til meg. Jeg har en flunkende ny stoppesopp innkjøpt i Vardø for noen uker siden. Vi kan ikke ha en forkjøla og fastfrosset nisse!

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s