Påskekrim 2017

Cicero og Peggy har tatt seg fri, så Dolokk Holmes og Dr Fanny kan få etablert seg litt bedre. Derfor er årets påskekrim med dorullene. Men det er ikke radarparets første rodeo for å si det sånn, dette blir deres 33. mysterium, om ikke jeg teller helt feil. Så jeg håper at dere kommer og leser årets påskekrim: Dolokk Holmes og det mystiske sirkuset. Et grusomt drap, påskestemning og masse dorullhumor, hva mer kan du be om? Av en Dorullnissekrim altså. Ta turen på fredag og se om du knekker gåten.

(Pssst. Litt enklere i år enn de har pleid å være, så flere kan bli med)

dolokk 20172017-04-05 17.24.24

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s