12. desember – Dorulldalen B&B

werble-2cd5430da

Det var på tide med den årlige julefilmkvelden i det lille huset i Dorulldalen. Alle hadde funnet frem den filmen han eller hun ønsket å se aller mest, og det var på tide å bstemme hvilken film som fikk begynne. Det var veldig viktig å få vist sin film først, for halvveis ut i film to pleide de å sovne alle som en. De vurderte å invitere dagens gjest til å se sammen med dem, men han var så gal etter jul at han oppførte seg som om han kjente Julenissen personlig, så de var enige i at det fort kunne bli litt mye. Han hadde allerede pyntet hele soverommet med hjemmelagde snøkrystaller i papir.
Vesle Babyknøtten ville som vanlig se sin favorittfilm; Die Hard. Det ble fort nedstemt av de andre som ønsket noe mer familievennlig. Nissemor la fra seg gjesteboken hun hadde kjøpt for dagens inntekt (de fikk tross alt ganske berømte gjester) og foreslo å finne noe fra hennes samling med Hallmark julefilmer, men ble raskt avvist. Lillebror foreslo Hulk Hogans film Santa with Muscles, uten hell. Nissefar foreslo NOE, men ingen var visst enig. Til slutt foreslo Storesøster at de kunne se Alene Hjemme. Den hadde ikke familien noe å utsette på, så da ble det den. De satte seg godt til i sofaen og filmen startet opp. Da fikk Nissemor, Nissefar, Lillebror og Vesle Babyknøtten plutselig sjokk, og stirret på Storesøster. Hun trakk på skuldrene.
– Jeg liker Alene Hjemme 4 jeg, sa hun og skrudde opp lyden.

Vet du hvem nissefamilien fikk besøk av i dag? Svar i kommentarfeltet nedenunder, og du kan være med i trekningen av en eksklusiv Dorullnissekalender. Svaret ditt blir ikke synlig før i morgen.
Gårsdagens gjest var Ebenezer Scrooge

14 kommentarer om “12. desember – Dorulldalen B&B

  1. Will Ferrell i «Elf». Men husker ikke om han hadde et navn?? Dette er en av de julefilmene man kan se mange ganger uten at de gjør det helt store inntrykket 😊

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s