Godt nytt år

2017 var for det meste et fint år synes jeg. Håper 2018 blir like bra, eller for all del det kan godt få bli bedre. Jeg har planer om å blogge mer, for den som er interessert i det, noe jeg håper du er, siden du er her nå. Et år blogget jeg hver eneste dag, og det fine med det er at jeg hver dag var nødt til å finne noe interessant ved min egen hverdag. Jeg vurder noe liknende, men med en vri. Nemlig å legge ut et bilde jeg har tatt av noe jeg synes er fint eller interessant. Altså ikke middagsbordet bare for å ta et bilde, men å virkelig se etter motiver. Usikker på om det bare høres ut som et Facebook-challenge, men det er ikke ment som det. Vi får se. Håper du dukker opp her innimellom til neste år også. Godt nytt år!

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s