Dorullby Brukt og Antikk 3. desember

Nissefamilien har arvet Dorullby Brukt og Antikk, men den trues med å rives for å gjøre plass til parkeringshus om de ikke finner på noe lurt.

Den gamle butikken var snart helt ren etter at familien fjernet noe som måtte ha vært flere år med støv. Storesøster hadde feiet alle hyllene rene og samlet støvet pent sammen i en haug. Haugen var visst blitt enda større enn hun husket da hun skulle feie det opp i en sekk. Og hvorfor var den formet som den yngste broren hennes? ATSJOOO! sa det så det hørtes langt ned i gaten. Og så var det bare å begynne å vaske på nytt.

Pling, sa den gamle bjellen over døren. Nissemor smilte mot kunden som hadde både medaljer og en imponerende bart. Nissemor tror han ville kjøpe en propell til et lite fly, men hun var ikke sikker, for han snakket liksom verken norsk eller engelsk.

Hvem har de fått besøk av i dag? Svar i kommentarfeltet og vær med i trekningen av fine premier hver søndag i hele advent og en ekstra på julaften. Svaret ditt blir ikke synlig før i morgen. Premie i år er en kopp med julekos, og det kan du vinne i ukene fremover så bli med videre. 

77334944_495416254401983_3445181555192889344_n.jpg

7 kommentarer om “Dorullby Brukt og Antikk 3. desember

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s