Dorullby Brukt og Antikk 4. desember

Nissefamilien har arvet Dorullby Brukt og Antikk, men den trues med å rives for å gjøre plass til parkeringshus om de ikke finner på noe lurt.

Nissefar hadde invitert grevinne Marie Ann-Toalett for å snakke med henne om hun ønsket at det skulle bygges parkeringshus. Hun eide en av fire biler i hele byen, og hadde stor innflytelse.
– Parkeringshus, lo hun. – Hva skal jeg med det? Butler Donald venter jo i bilen når jeg gjør ærend, og da parkerer vi alltid et sted hvor han kan følge litt med. Så nei, vi ønsker ikke noe parkeringshus. Hun gikk med på å si det til den som skulle bygge parkeringshuset om det skulle bli nødvendig.
Nå måtte de bare finne eierne til de tre siste bilene. Og de burde også finne ut hvem det var som truet med å rive butikken.

Bjellen i butikken klinget klingelingeling og inn kom en stor gnager med krone og hermelin. Han ville kjøpe en nøtteknekker, og kjøpte den dyreste flotteste, men ingen forstod hvorfor, for den knuste han med en gang han kom utenfor butikken.

Hvem har de fått besøk av i dag? Svar i kommentarfeltet og vær med i trekningen av fine premier hver søndag i hele advent og en ekstra på julaften. Svaret ditt blir ikke synlig før i morgen. Premie i år er en kopp med julekos, og det kan du vinne i ukene fremover så bli med videre. 

77334944_495416254401983_3445181555192889344_n.jpg

5 kommentarer om “Dorullby Brukt og Antikk 4. desember

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s