Dorullby Brukt og Antikk 7. desember

Nissefamilien har arvet Dorullby Brukt og Antikk, men den trues med å rives for å gjøre plass til parkeringshus om de ikke finner på noe lurt.

Nissefar hadde avtalt et møte med Kjøpmannen for å høre om han ønsket at det skulle bygges parkeringshus i Dorullby. Om han ikke trengte det, ville halvparten av bileierne i byen være imot det, og de var nærmere å kunne overtale den som skulle bygge det, til å avbryte prosjektet.
– Jeg har noen spørsmål, sa Kjøpmannen. – Hvor skal parkeringshuset stå? Blir det dyrt å bruke? Og ikke minst: Hva er et parkeringshus?
Nissemor og Nissefar pustet lettet ut. Han her trengte tydeligvis ikke parkeringshuset. Nå var de halvveis.

Utenfor butikken var det begynt å stinke. Nissebarna så ut og så en mann stå og tømme noe fra et langt rør fra bobilen sin ned i et kloakkhull i veien. De så på hverandre og visste akkurat hva det luktet. Bæsj!

Hvem har de fått besøk av i dag? Svar i kommentarfeltet og vær med i trekningen av fine premier hver søndag i hele advent og en ekstra på julaften. Svaret ditt blir ikke synlig før i morgen. Premie i år er en kopp med julekos, og det kan du vinne i ukene fremover så bli med videre. 

77334944_495416254401983_3445181555192889344_n.jpg

7 kommentarer om “Dorullby Brukt og Antikk 7. desember

  1. Dette er Cousin Eddie fra Natiolal Lampoon’s Christmas Vacation. Sjarmerende fyr…. Dette er ikke akkurat mine favorittfilmer, men denne karakteren glemmer man jo ikke så lett😄

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s