Dorullby Brukt og Antikk 6. desember

Nissefamilien har arvet Dorullby Brukt og Antikk, men den trues med å rives for å gjøre plass til parkeringshus om de ikke finner på noe lurt.

Lillebror og Storesøster hadde fått med seg Nissefar, og nå fulgte de hjulspor rundt i byen. Snart stod de foran Domus, matbutikken, og så en varebil!
– Hvem eier denne, sa Nissefar tankefullt.
– Jeg, naturligvis, sa Kjøpmannen bak dem.
– Naturligvis, sa Nissefar, litt fornøyd med å finne svaret han hadde lett etter, men egentlig mest skuffet over at det ikke var mer mystisk.

I butikken klinget bjellen muntert, og inn kom det en liten jente med stort, bustete hår. Hun ville vite om de hadde utstyr til å overleve ute i skogen en stund, for hun var sint på faren sin igjen. Hun måtte i alle fall ha noe så hun kunne fange en villhest eller beskytte seg mot fugler med store pupper.

Hvem har de fått besøk av i dag? Svar i kommentarfeltet og vær med i trekningen av fine premier hver søndag i hele advent og en ekstra på julaften. Svaret ditt blir ikke synlig før i morgen. Premie i år er en kopp med julekos, og det kan du vinne i ukene fremover så bli med videre. 

77334944_495416254401983_3445181555192889344_n.jpg

9 kommentarer om “Dorullby Brukt og Antikk 6. desember

  1. Dette er Ronja Røverdatter slik vi ser henne i filmen. Skuespilleren er Hanna Zetterberg. Jeg synes både Ronja som skikkelse og skuespilleren er fabelaktige. Det er en film jeg aldri blir lei😊

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s