Dorullby Brukt og Antikk 10. desember

Nissefamilien har arvet Dorullby Brukt og Antikk, men den trues med å rives for å gjøre plass til parkeringshus om de ikke finner på noe lurt.

Penny viste trusselbrevet til sin gode venn og muligens romantiske interesse DorullMannen, superhelten som hadde mektige, men helt fullstendig bortkastede krefter fordi han bodde i Dorullby, hvor svært lite dramatikk skjedde.
– Endelig, sa DorullMannen. Jeg kan sjekke det med røntgensynet mitt, eller superluktesansen.
– Superluktesans? spurte Penny.
– Jeg bruker den ikke så ofte, svarte DorullMannen.
– Hvordan går det, finner du ut noe? Lukter det noe?
– Det lukter litt marengs?
– Ok, det var ubrukelig. Hva med røntgensynet, spurte Penny utålmodig.
– Vel røntgensynet mitt viste meg hvordan veggen bak brevet så ut.
– Da leter vi etter marengs, da, antar jeg, sa Penny, som ikke følte seg mye nærmere løsningen.

Bjellen over døren plinget historisk, og inn kom en ung mann med overraskende flott skjeggvekst. Han så seg litt forvirret rundt, og så spurte han til slutt om ikke de hadde et esel. Nissemor viste ham et lite esel i messing, men det var visst ikke riktig, så han gikk igjen. Det så ut til at han skulle reise et stykke, så hun håpet han hadde passet på at det var ledige rom på hotellet han skulle. For han så litt ut som typen til å ikke sjekke sånt.

Hvem har de fått besøk av i dag? Svar i kommentarfeltet og vær med i trekningen av fine premier hver søndag i hele advent og en ekstra på julaften. Svaret ditt blir ikke synlig før i morgen. Premie i år er en kopp med julekos, og det kan du vinne i ukene fremover så bli med videre. 

77334944_495416254401983_3445181555192889344_n.jpg

11 kommentarer om “Dorullby Brukt og Antikk 10. desember

Legg igjen svaret ditt her