Dorullby Brukt og Antikk 18. desember

Nissefamilien har arvet Dorullby Brukt og Antikk, men den trues med å rives for å gjøre plass til parkeringshus om de ikke finner på noe lurt.

Nissebarna var ute og letet etter hvem som hadde skrevet det skumle brevet til Nissefamilien, og i butikken holdt Nissemor og Nissefar tritt med alle kundene, samtidig som de forsøkte å finne ut hvem som eide den fjerde og siste bilen i byen. Ingen som var innom hverken eide en bil eller kjente noen som gjorde det. Men alle handlet. Noen handlet antikk, noen handlet brukt, noen lurte på hvorfor de ikke solgte nye ting, andre lurte på når de sluttet å selge marengs. Men butikken gikk så det suste. Og stadig flere kom innom for å høre om det mystiske brevet.

Bjella plinget agressivt, og inn døra kom en hund. Han labbet rett bort i en kasse med lim, maling og løsemiddel og greide å krafse frem en liten flaske med limoppløsende middel. Da han kom frem til kassen oppdaget Nissemor klistremerket foran munnen hans og forstod hvorfor han var i dårlig humør.

Hvem har de fått besøk av i dag? Svar i kommentarfeltet og vær med i trekningen av fine premier hver søndag i hele advent og en ekstra på julaften. Svaret ditt blir ikke synlig før i morgen. Premie i år er en kopp med julekos, og det kan du vinne i dagene fremover så bli med videre. 

77334944_495416254401983_3445181555192889344_n.jpg

6 kommentarer om “Dorullby Brukt og Antikk 18. desember

  1. Pluto i filmen Pluto’s Christmas Tree. Mikke Mus hogger ned det juletreet som Snipp og Snapp sitter i og så blir det selvfølgelig masse forviklinger og det går ikke så bra med juletreet. Mot slutten står Langbein og Minnie og Donald utenfor og synger (Deck the Halls tror jeg). Snipp og Snapp synger med, og Pluto også på sitt vis. Ekornene liker ikke ulingen hans og smekker denne klistrelappen over munnen hans.

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s