Dorullby Brukt og Antikk 17. desember

Nissefamilien har arvet Dorullby Brukt og Antikk, men den trues med å rives for å gjøre plass til parkeringshus om de ikke finner på noe lurt.

Tvillingene Dorit og Doris var på sporet av damen som luktet marengs, hun som hadde skrevet brevet og truet med å rive butikken til Nissefamilien. Det vil si, de var ikke på sporet av en spesielt, det de hadde lært var at alle gamle damer i hele Dorullby likte marengs, og hjemmene deres duftet av det nå i jula. Og ikke bare de gamle damene, men mennene også. Unge som gamle. Alle hjem i Dorullby luktet marengs. Det var så langt de hadde kommet.

Bjellen over døra plinget floralt og inn kom en mann som var mer fargerike briller og blomster enn menneske, og han ville ha en unik vase til en unik oppsats man kunne lage med helt alminnelige blomster man fikk tak i hvor som helst og var kjempelett å sette sammen og bli prikken over i-en denne jula.

Hvem har de fått besøk av i dag? Svar i kommentarfeltet og vær med i trekningen av fine premier hver søndag i hele advent og en ekstra på julaften. Svaret ditt blir ikke synlig før i morgen. Premie i år er en kopp med julekos, og det kan du vinne i dagene fremover så bli med videre. 

77334944_495416254401983_3445181555192889344_n.jpg

8 kommentarer om “Dorullby Brukt og Antikk 17. desember

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s