Dorullby Brukt og Antikk 20. desember

Nissefamilien har arvet Dorullby Brukt og Antikk, men den trues med å rives for å gjøre plass til parkeringshus om de ikke finner på noe lurt.

Nissemor og Nissefar hadde begynt å nærmest avhøre alle kundene i butikken. Og det var mange kunder, og de var slitne, og ingen av kundene kunne visst hjelpe dem, ikke før de nesten skulle stenge. Inn døren kom Dr Fanny. Hun var en av Nissemors glupeste venninner og Nissemor kunne ikke skjønne at hun ikke hadde bedt om hjelp fra henne før nå.
– Vet du hvem som kan eie bilen, spurte hun.
– Bil? Hvilken bil? Det føles som om jeg kommer midt i en samtale, sa Dr Fanny. – Mener du den bilen på bildet? Sa hun og pekte opp på et gammelt bilde av en bil som tydelig stod midt i Dorullby.

Bjella plinget svakt og inn kom en sykelig gutt som så ut til å kunne parkere tøflene hvert øyeblikk, om ikke han fikk den rette medisinen. Noe som så usannsynlig ut uten hjelp av en rik mann med et nyoppdaget hjerte av gull. Han ville ha en julegave til familien sin, og Nissefar ga ham det han ville ha uten å ta betalt, for det var jo snart jul.
– Gud velsigne oss alle sammen, sa den lille gutten og ikke et øye var tørt i hele butikken.

Hvem har de fått besøk av i dag? Svar i kommentarfeltet og vær med i trekningen av fine premier hver søndag i hele advent og en ekstra på julaften. Svaret ditt blir ikke synlig før i morgen. Premie i år er en kopp med julekos, og det kan du vinne i dagene fremover så bli med videre. 

77334944_495416254401983_3445181555192889344_n.jpg

4 kommentarer om “Dorullby Brukt og Antikk 20. desember

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s