Dorullby Brukt og Antikk 21. desember

Nissefamilien har arvet Dorullby Brukt og Antikk, men den trues med å rives for å gjøre plass til parkeringshus om de ikke finner på noe lurt.

Oberst Dobørsten og Grevinnen kom ut fra Dorullby Storsenter, som ikke var spesielt stort eller sentrert, men det lå i Dorullby. Begge visste at den andre hadde kjøpt årets eksklusive Macaroniengel™ til dem, men de lot som om det var hemmelig. Nissebarna og tvillingene viste dem marengsen de hadde funnet. De var de eldste i byen, kanskje de visste hvem det var som hadde oppskriften på den. De luktet forsiktig på den.
– Åh denne har jeg ikke smakt på lenge, sa obersten.
– Dette minner om en av de beste marengsene jeg har smakt, sa Grevinnen. – Jeg vet jeg har smakt den før, men hos hvem?
– Denne må jo ha vunnet en pris i Dorullbys mange marengskonkurranser, sa obersten. Kanskje vinneren står i den store marengsboken din hjemme?
– Den store marengsboken, sa grevinnen. – Naturligvis, kom, vi drar til godset.

Bjella plinget for tusende gang, men ingen var lei den allikevel, og inn kom en eldre dame med klær som viste at hun ikke var hvem som helst. Hun så etter et servise som kunne passe til Muligatawny-suppe, fisk, kylling og frukt. Men viktigst var nå kanskje glassene til sherry, hvitvin, champagne og portvin.

Hvem har de fått besøk av i dag? Svar i kommentarfeltet og vær med i trekningen av fine premier hver søndag i hele advent og en ekstra på julaften. Svaret ditt blir ikke synlig før i morgen. Premie i år er en kopp med julekos, og det kan du vinne i dagene fremover så bli med videre. 

77334944_495416254401983_3445181555192889344_n.jpg

6 kommentarer om “Dorullby Brukt og Antikk 21. desember

  1. Her har vi selveste Grevinnen! Jeg er usikker på om det blir hun og hovmesteren hennes, eller du som blir høydepunktet på mandag😄. I Annehuset er det nemlig slik at juletreet skal være pyntet og gulvene rene til Grevinnen og Hovmesteren. (Og så et lite glass halvtørr sherry). Jeg har forresten prøvd meg på forskjellige varianter av mulligatawny- suppe. Det er veldig godt!

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s