Dag 3 i Kristiansand

Mulig det er 4.

Sett litt farge på hverdagen sier reklamen for hotellet, og viser fargerike rom med livlige mønstre. Vårt rom har ikke én eneste farge fått utdelt, med mindre man setter på fjernsynet.

Vent, jeg tror gardina prøver å være grønn. Men hvis dette er fargerikt så er militæret en prideparade.

Dagen i dag har gått med til shopping, og Kristiansand har vist seg fra en litt bedre side. Nå dukket små koselige butikker opp. Og jaggu forvillet vi oss ikke opp i et gammelt fort på Odderøya, der vi så to måkeunger prøve å lære seg å fly. Og så havnet vi inne hos en fyr som solgte lp-plater. Hvor kom han fra liksom. Men han solgte vinyl. Det trengte jo ikke vi, men han hadde tegneserier, Playmo og brettspill også han, så vi gikk derfra en høvding fattigere. Bæreposer fulle av brettspill vettu.

Fikk denne lille kompisen av Sten. Fin fyr. Begge to.

Litt nye klær ble det også. Tok endelig skrittet fullt ut og investerte i en leopardskjorte. Såpass må det nesten være. Det er jo tross alt snart jul. I alle fall om vi skal tro Coop Extra her. LUSSEKATTER solgte de. Hvem sover på jobben da? Ferske lussekatter. Nei… Vi dro heller på Kiwi da. Og i morgen bør vi nok dra hjem.

Klar for neste sesong Charterfeber

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s