Hjemreisen

Kort oppsummert: dette gjør vi ikke igjen.

Vi lader bilen for nihundrede gang

Altså, jeg kan godt besøke sørlandet igjen. Kanskje ikke Kristiansand på en stund, men Lillesand virka jo for eksempel veldig hyggelig. Uansett blir det ikke i denne lille ferten av en bil, that I can tell you.

Vi startet dagen i dag med å spise frokost et nytt sted. Nemlig 8. etasje. Den trofaste leser husker da kanskje at det var en drøm jeg hadde, å få kommet opp dit og se etter Streken. Ta da!

8. etasje
Stakk ned i kjelleren også og har dermed runda hotellet.

Vi fortsatte dagen med å løse et nytt escaperoom. Vi kom oss ut med 10 sekunder igjen på klokka. Dessuten slapp vi å bli sprengt i lufta av russiske spioner. Det er i alle fall det jeg tror historien var. Belønningen var en ny magnet og straffen var å ha den russiske nasjonalsangen på hjernen resten av dagen.

Så startet vi ferden hjemover, men stanset først på Kristiansand Museum de vi fikk se på gamle hus fra Setesdal og rosemaling. Lærte litt om gamle skjønnhetsidealer også. Ikke visste vel vi at bunadskjørtene i Setesdal var så korte for at damene skulle vise frem de muskuløse leggene sine for å kapre seg en kar. For hva skulle mannfolka med ei dame uten muskler i beina? Men det beste er at det endte opp med at damene fylte strømpene sine med alskens for å se mer veltrente ut. Idéen om botoxlepper og silikonpupper virket brått ikke som noe nytt påfunn lenger.

Resten av turen hjem har vart i hundre timer og at det fremdeles er tirsdag er nesten ikke til å tro!

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s