Pusse, kaste, lime, rocke

Oppussingen har slett ikke stanset opp, altså, dersom noen skulle frykte det. På tirsdag Lina var der også, og det ble lettere å late som om vi har et oppussingsprogram på TLC. Det var på høy tid å finne en tapet, og selv om både Lina og jeg hadde gode ideer, var alle enige om at Lars’ forslag til kjøkkenet var best. Forsåvidt greit siden det er han som skal bo der. Mulig vi valgte en annen farge for ham, men sluttresultatet ble bra. Eller det blir bra, det må jo bestilles. Vi har ikke planlagt dette best, vi har ikke det.

Det gikk mye tid til å sikle på disse malingprøvene.

Før Lina kom runda vi NRK radio super, det er jo også noe en burde prøve en gang i livet. Trodde Lars ville skifte igjen etter en stund, men plutselig var vi rundt og de samme sangene kom på nytt. De har forøvrig veldig variert musikk. Mer variert enn andre stasjoner vil jeg tro. Fra listepop om kjærlighet og rapping om utroskap til Kaptein Sabeltann og Bestemor Skogmus. Det fikk i alle fall tiden til å gå mens jeg maskerte alle de små rutene i kjøkkenskapet.

Det blir fint da?

Gulvet er en saga blot og Lars har fjernet tusen nisseskjegg av glassfiber. Ikke tråkk feil!

I dag er broren til Lars her, og de legger gulv. Japp, endelig pusser vi litt opp, ikke bare ned. Men det betyr at jeg ikke egentlig har noe å gjøre. Det å stå og se på dem ble for kjedelig, så jeg spurte om jeg kunne rydde i kjøkkenskapet og kaste all utgått mat. Det ble Lars overraskende glad for og jeg er på min tredje søppelsekk. Hjelpes. Og jeg har ikke kastet annet enn hva som har gått ut på dato. I alle fall ikke så vidt Lars vet. Med broren her må Lars tøffe seg litt mer også, så i dag går det i Radio Rock.

Mer gulv enn i går, men det er en stund igjen.

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s