Jul i juli

Det er ingen god grunn som jeg kan skjønne til å ikke feire jul, bare fordi det er midt på sommeren. Så vi dro frem juletreet og julseserviset og ba inn til feiring av juliaften i går 24. juli. Vi handlet inn klementiner, rosenkål, og både surkål og rødkål. Sten hadde til og med funnet ut et sted som solgte svensk julmust og bestilt en hel kasse. Jeg fant en flaske gløgg da jeg ryddet i skapene til Lars, så det serverte vi som velkomstdrink. Vi serverte tunfikstek, som jeg pleier å spise til jul, sammen med vegisterkaker og poteter. I bakgrunnen gaulet Mariah Carey. Pepperkake Bertil, den som mangler et bein vet du, han har kommet i sommerutgave. Smaker høgg, men den var jo som skapt til et arrangement som dette. På bordet stod julegodter jeg også hadde funnet i skapet til Lars, og jeg hadde lagt ut julehefter. Sten hadde på seg julevesten sin utenpå t-skjorta og jeg hadde jul i juli-sokker med flamingoer i julestrømper og med nisselue. Og Flaminguy dressjakka mi naturligvis.

Julitreet lånte jeg fra Lars.
Æsj
Langbord med plass til 11, langt flere enn vi er til jul.

Under treet la alle gjestene pakker til pakkelek, og jeg tror vi hadde 50, 60 gaver til sammen. Veldig få fikk det de ønsket seg, men pakkelek er aldri feil. Jeg kunne lekt det igjen i dag. Men før det ble pakkelek hadde vi en julekahoot som Sten hadde laget, og jeg arrangerte en dorullnissekonkurranse. How could I not?

Resultatene av dorullnissekonkurransen 😍

Jeg synes det er fantastisk å ha samlet sammen så mange venner som kan bli med på en sånn feiring. En helt topp kveld! Dette må bli tradisjon. En gang alltid, som vi sier. Eller hva med en vinter-luau? Januar trenger… Noe. Hva som helst.

2 kommentarer om “Jul i juli

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s