Earth Hour

Javel ja!

 

Og det går til flere ting!

 

Først av alt så så mitt egenmekka designt til bloggen MYE bedre ut på min mac enn på din pc, så det blir mer prøving fremover, nå later vi som om det er vår med litt gress og sånn. Det er det jo ikke. Ikke her i det minste. Her er fortsatt sparkstøtting et fornuftig fremkomstmiddel. For ja, det er det faktisk her oppe. Der jeg kommer fra er det vel ingen som eier en spark engang? Jeg husker et par småturer fra barndommen, men her oppe er det faktisk et fremkomstmiddel. Det er spesielt. I tillegg går ungene på skøyter i gatene! Fantastisk? Ja…jo… men jeg er egentlig klar for vår altså…

Earth Hour! Skulle man bare slukke lysene? Tv var greit? Nei du, det går jeg ikke med på, jeg skrudde av alt, kjøleskap og fryser, trakk ut alle ledningene jeg fant! Den midt på veggen fikk tydeligvis bli, for det er jammen en spesiell plassering av en stikkontakt! Midt på veggen! Galskap! Så i en time satt jeg med pizzaen min, en bunke gamle tegneserier, og så mange stearinlys at det faktisk ble lysere enn hva jeg har det til vanlig. Jeg gjør stort sett ting halvveis, men dette er altså noe jeg tydeligvis tar seriøst. Få av nabohusene som var mørke, og gatelysene stod på. Folk gidder vel ikke. Folk gidder liksom ingen ting. Jeg er kanskje ikke den rette til å si det. Greit at den ene timen kanskje ikke hjelper så mye, faktisk sier noen at den er mot sin hensikt fordi det blir brukt mer strøm idet man setter ting på igejn enn hva som ville blitt brukt den timen, MEN det hjelper kanskje mange til å bli mer bevisst ellers? Jeg tror det.

Folk blir så provoserte også. Latterlig konsept på linje med Valentines Day og Halloween. Og det er klart man skal la seg provosere av Valentines Day. Så lenge man slipper å gjøre noe. Man kan bare brumme noe om Amerika som man har hørt noe annet brumme om, så slipper man å ta stilling til det. Helt til de blir så provoserte av at folk gleder seg at de skriver et innlegg på et forum, eller twitrer om det, eller har det i statusen på facebook. Det var egentlig litt deilig å skru av dataen en time i går, siden det er her jeg bruker mesteparten av dagen min. Så slapp jeg unna andre folks meninger en times tid. Kanskje det er det Earth Hour handler om?

Så har jeg i dag operert på en dukke jeg skal bruke i en animasjonsfilm. Føles ganske grusomt å sitte der med en liten ballerinadukke og skjære henne i med et skrujern, men hva gjør man ikke for kunsten? Hun har en magnetplate med seg som gjør at hun kan posere nesten åssen som helst, og jeg gleder meg som en luten drittunge til å starte å animere. men må bestille en guttedukke også. Historien er klar, figurene er klare, utstyret er mer eller mindre klart, så der ser jeg påsken min for meg.

Hun var forresten litt småcreepy allerede da hun kom i posten

Resten av helgen har jeg brukt på Teknisk Support. Jupp. Noen fine dager der altså. Sims 3 kontoen min har klikket og ingen ingen ingen klarer å fikse den. Charlie ba meg vente litt og se, Alan ba meg reinstallere, Jessie tok over daten min, og etter en stund oppdaget hun at det var en mac, og til ingens overraskelse sendte hun meg da videre til Jamal, som ikke gjorde noe de andre ikke hadde gjort før ham, annet enn å sende meg høyere opp. Takk Jamal.

 

Det er forøvrig Verdens Teaterdag i dag, så gratulerer til alle teatervenner jeg måtte ha, det har blitt endel av dere opp gjennom årene. Jeg har feiret dagen med å ta initiativ, men til hva tenker jeg å ha for meg selv litt til. Ha HA kjipe Sebb!

 

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s