Mursteinsengler

Engler gir murstein.

Jeg vet ikke om du visste det, men det er altså tilfelle. Her er min mursteinsengel, og jeg kan ikke tenke meg et bedre navn til ham enn Muriel;

Muriel, med en ny, mer tradisjonell kamerat

Da jeg kjøpte ham for knappe 200 kr, støttet jeg en barnelandsby med 40 murstein. Og det kan du gjøre også. Gå inn på bloggen til prosjektet her. Jeg synes mursteinsenglene er et supert prosjekt, for ikke å snakke om hvor bra konsept det er. Mursteinsengler, det har en egen klang over seg, i tillegg til at de er supersjarmerende. Og man merker at kunstneren bak prosjektet virkelig har hatt omtanke både for prosjektet og hver enkelt engel, og det teller mye.

Muriel og de andre mursteinsenglene er sydd av kunstneren og ildsjelen Anne Knutsen, og det er hennes blogg jeg har linket til. Og… her er Muriel klar for avreise, da under navnet 1015 : http://englergirmurstein.blogspot.com/2011/03/engel-nr-1015.html
Jeg tok meg den frihet å sakse litt om prosjektet her, mer info finner du naturligvis inne på bloggen.
Garden Of Eden Kenya Support
«Et ektepar i Os, Elin og Harald Ramm Salbu, og et på Hamar, startet et supportprogram etter at de ble kjent med et ektepar i Nairobi som har viet sitt liv til barna fra Kiberaslummen. De har jobbet mot målet om å bygge et barnehjem/storfamilie/barnelandsby der nede i en del år.
Nå er tomten kjøpt, tegningene godkjent av byggesak der nede og byggingen er såvidt startet opp utenfor Nairobi. Historien dreier seg om noen godhjertede ildsjeler som vil dele på godene. Arkitekt Morten Ramm Salbu har tegnet barnelandsbyen.
Alt dreier seg om gaver og dugnad. Ingen tjener noe på det. De har nå en 30 barn på fjernadopsjon og pengene kommer fra norske givere.»
På bloggen Engler Gir Murstein  kan du som sagt lese mer. 200 kr er virkelig ikke rare summen å gi, for en flott gave til deg selv eller en du er glad i, samtidig som du støtter et flott prosjekt! Og for sånne som meg; tenk å kunne kjøpe leker samtidig som man støtter en god sak?

En kommentar om “Mursteinsengler

  1. Er du lærer på ungdomsskolen her? Sånne lærere fantes ikke i min ungdom… Jeg er dypt imponert. Både over kriminalhsitorien og grådyrene.

    Engelen også forresten. Det skal jeg lese mer om 🙂

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s