Ting jeg vil du skal se

Hør her. Jeg har en del ting jeg vil du skal se. Hvorfor? For å bevise min viljestyrke. Jeg vet at de fleste av dere tror jeg handler ubrukelige greier for tusenvis av kroner hver måned, men det er desverre ikke tilfelle. Jeg skulle ønske jeg gjorde det, men det er altså ikke sant. Så var den katta ute av sekken. Nei? Du tror meg ikke? Vel. Da skal jeg vise dere noen av de tingen jeg IKKE har kjøpt denne måneden, på tross av at jeg har god lyst. Ja, se på dem da!!

Jeg mener… hvorfor ble første bokstav en link? Prøv å følge den, og si meg hvor du havner… uansett… Hvem vil ikke ha denne her? Her snakker vi supersjarmerende? En liten slags… puddel kanskje? Diskret sminket. Et nygrillet kyllinglår på hver side, hun koser seg nok… hun… han antakelig, dette er mest sannsynlig en liten draghund. Hvor lenge kan du se hin i øynene før du begynner å le? Ta tiden. Det er ikke vits for meg å forsøke engang, jeg ler litt bare jeg ser mega-blingen!

Ja, hin, det er det det heter, de som er hverken han eller hun… eller både, jeg er litt usikker på hva som er mulig.

Bling bling!

Moving on.

Yes! Jeg VIL spille dette! DEt MÅ faktisk være superartig. Jeg har lest litt av reglene, og jeg skjønte ikke annet enn at man skal finne alle varene på handlelista. Jeg kan ikke tenke meg en eneste unge som ville kjede seg det minste. Og se i gamle dager, da kunne til og med gutter kjøpe dette spillet, da var ikke kolonialen kun et sted for jenter. Apropos det. En ting jeg HAR kjøpt denne måneden. Boka Cinderella ate my daughter. Tittelen i seg selv, fantastisk, jeg ville ha den i hylla. Heldigvis handler den om kjønnsroller blant barn, og det er utrolig interessant. Og det burde ikke bare være interessant for en som meg, som samler leker, men jeg synes alle burde tenke litt mer gjennom hva slags signaler man sender ut til… ok, ja, jeg ble kjedelig nå, men hold ut, det blir morsommere. Hvorfor er rosa en farge kun tiltenkt jenter for eksempel? Det kan UMULIG ligge i menneskers natur at jenter skal like rosa, og gutter ikke, noen må ha sagt det først.

Ja… tenker det er best vi kliner til med et litt annerledes brettspill jeg.

Og denne gangen er jeg sikker på at det ikke bare er jeg som vil spille. Du vil! Mhm.
Jeg digger for det første at det står «Like the old favorite»  på boksen. Jeg vil si, at den boksen ser akkurat så gammel ut, som at dette er det første spillet som har blitt produsert som henviser til Djevelen og Helvete. Det er ikke en ny versjon av en gammel favoritt. nekter. men enda bedre:  «…but a H… of a lot more fun». Det er for det første IKKE et bra ordspill, men hvorfor ikke skrive Hell en gang til? Det står faktisk med rimelig store bokstaver rett over. Ja ja, små bokstaver, men store.

Leste reglene, skjønte ikke noe… gammel favoritt, sold!

IKKE… jeg har IKKE kjøpt noe av dette

…desverre

Dette er et postkort. Jeg og Elenor har en litt ufin tradisjon. Jeg sender henne bilder av, og linker til skumle dukker og hun sender meg tilsvarende med skumle klovner. Det er ingen som tjener godt av denne tradisjonen. Men for et fantastisk postkort dette er da! Vi kunne bare sendt det til hverandre annenhver gang. Bildet heter forresten Girl loves clowns, om du lurte… om du…skulle ville … google det og kjøpe det…

Dette er bare feil. På så mange måter. Feil, feil feil. Jeg vil ikke ha denne. Vi går bare videre.

Jeg vet hva du tenker. Noe billig japansk billigdrit. Men neida, ekte Barbie. Denne er en … hehe… Rodeo stjerne… sikkert fra Texas? She gives you her autograph and a wink. Åh, den som kunne fått et lite blunk fra denne her? Om hun er med i neste års påskekrim vet dere hva dere har å gjøre.

Alt dette fant jeg på Etsy.com. det er den amerikanske/internasjonale utgaven av Epla.no.

Jeg har butikker begge steder, men bare på Epla har jeg varer ennå. Vi får se hva de internasjonale sier om Grådyrene mine, og de gamle lekene og kitschy nipsene jeg ikke kan ha lenger.

3 kommentarer om “Ting jeg vil du skal se

  1. De to siste der var litt skremmende.

    Jeg vet ikke om du har ansvar for noen av mine kjære speidere, men hadde vært litt skeptisk om du hadde presentert dette som noe du hadde i bokhylla hjemme 😉

    Liker

  2. hehehe! Storkoser meg med funnene dine! Skulle ønske man bodde i et digert hus med egen museumsdel for tacky ting som kommuniserer på en fantastisk måte.

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s