2. dorulldesember – krake søker make

Hvordan kan man vite når Sebb skal på julebord? Når årets julebord-dorullnisse dukker opp i kalenderen.

I fjor laget jeg en mannlig dorullnisse på vei til julebord (og senere dagen derpå) og i år er det den kvinnelige dorullnissen som får sin plass på julebordbloggen.

Ho ho ho

 

Når julebordet er pyntet er det som kjent på tide å pynte kjerringa, og det gjøres med minst mulig klær, og størst mulig hår. Bruk bare hele garnnøstet, et sparer du tid på. Det er jul og dårlige selvbilder blir lagt på hylla. Dette er ikke bare kvelden da de innbiller seg at de har sjans på stort sett de fleste, det er også kvelden da dette er sant. Så tilgi henne.  Nå skal bibliotekaren og advokaten forsvinne. Hun er ikke lenger kassadame på Rimi eller en godt voksen lærerinne. Hun er nattens dronning, og ingen trenger å prøve å fortelle henne noe annet!

Ingen skal påstå at nevnte yrkesgruppper ikke vet å ha det moro! Her er det ikke bare rosa sanghefter og smellbongbonger i kransekaka som  får fart på festen! Ikke bare…

Sminken rundt øynene skal være så mørk som mulig. Den skal det… Det er slik det er nå!! Ja, jeg vet at det tidligere var et sikkert tegn på hva slags yrke hun hadde, men man kan bare ikke stole på dette lenger.begynn gjerne med en vanlig søt nissejente, og køl på med sort. Ikke bry deg om at sprittusjen renner, det funker. Ikke glem edderkopp-øyenvippene.

Om du gidder kan du jo alltids lage noe som skal være klær. Lag det gjerne såpas lite at man blir usikker på om det er en bluse eller et skjørt. En kjole er det helt sikkert ikke, det er det ikke nok stoff til. Høye støvletter er et must, du vet, jenter er jo gærne etter skoene sine. Det har de sett på tv. Og ingenting skriker klasse mer enn høye skinnstøvletter.

 

5 kommentarer om “2. dorulldesember – krake søker make

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s