13. desember – Lucia

Hahahah, jeg skal SÅ ikke lage en Lucia i år, det gjorde jeg i fjor. men koselig at du tok turen.

Det er en sånn dag i dag. Det har sluddet fra jeg våknet, gikk på jobben, gjennom inspeksjonen i friminuttene, og rundt i byen på julegavejakt. Det er mørkt ute, djevelsk glatt, og jeg glemte lunsjen min hjemme. Jeg skifter på senga, men det er så kjedelig at hele ettermiddagen har gått. Jeg er halvferdig. Det er en sånn dag. På den annen side har vi hatt Luciatog på skolen. Og selv om det var et ekspresstog som etterlot seg et spor av hveteboller, så er det koselig med litt juletradisjoner igjen.

I dag har det vært juleverksted på skolen jeg jobber. Selve nøkkelstenen i fundamentet for denne julekalenderen. Dorullnissens svøpe. Så i dag tar vi et tilbakeblikk. Hvordan-det-hele -startet-dorullnissen. Eventuelt DIY dorullnissen. Enjoy. Se på det som en unik mulighet!

...det er en sånn dag.

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s