14. desember – dorullnissen beklager

I dag har vært en milepæl for meg. Jeg har kjøpt juletre. Jeg føler at det var siste voksne trappetrinn, nå gjenstår bare det å kjøpe hus. Jeg bar treet hjem til tonene av Carol of the bells med Trans Siberian Orchestra. Med småstorm og sludd var det ikke upassende. Nå står det og venter på fot og pynt på verandaen min. Det må stå til i morgen, eller kanskje fredag. Det overlever det nok. Gleder meg til å pynte det, og til duften av gran!

Dagens dorullnisse var skuffet over meg i går. Det tror jeg vi alle var. Men som sagt, det var en slik dag. Slik var dte ikke i dag! I dag var en god dag! Dagens nisse heter Saken-i-egne-hender-dorullnissen, og er sterkt inspirert av min egen tapre innsats med juletre opp Askims gater i sludd og vind.

Denne dorullen vil ha juleverksted på timeplanen om han så må gjøre det sjæl!

Klippeklippeklippeklippeklippeklippe....

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s