15. desember – Gamle skakken!

Det ble jaggu en diskusjon av det også, men juletreet mitt er skjevt. Det er kanskje ditt også? Eller det kommer til å bli det når du omsider synes som jeg, at nu jävlar, er det på tide å pynte treet! Kanskje muligens svetter du litt eter halvannen times tid, og begynner å tenke som meg at skakt er da ganske sjarmis, og sa ikke Renate uansett at hennes var skjevt, og hvorfor skal mitt være noe bedre? Kanskje du som jeg tenker at det neppe blir noe finere dersom det står helt i water, det blir bare rettere. Jeg tenkte det jeg, og passet heller på at pynten var jevnt fordelt. Da gjør det ikke noe at juletreet er like skjevt som en mannlig sykepleier!

Jeg har gamle julekuler, Disneyfigurer og Henrik den åttende og Anne Boleyn. Jeg synes det er nydelig! Og det lukter så godt. Skjønt, da jeg kom hjem fra jobb i dag og juletreet var fremdeles på verandaen, syntes jeg at det duftet nydelig av den grana. Så gikk det opp for meg at treet hadde marsjert gjennom leiligheten i går i max 7 minutter og neppe kunne ha satt igjen rare lukta. Det var den nye wc-anda mi, sånn som gjør dovannet lilla vettu! Den lukta det av!  Så den kan anbefales til alle dere som må ha plastikkjuletre. Og drit i de som ikke er enige i at et plastikkjuletre er bedre enn ikke noe juletre, de er Grincher…

Dagens dorullnisse fanger opp ånden til juletreet mitt! Den ser jo faktisk ganske rett ut også? Men han er jo like skeiv som faren til Albert Åberg!

Gamle skakken!

 

3 kommentarer om “15. desember – Gamle skakken!

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s