19.desember – bursdagsbarn

Det er mulig at bursdagen i fjor tok kaka, men årets bursdag tar jammen alle kakene!

Jeg åpnet med den jeg, Yvonne.

Da jeg kom på jobben i dag var det ingen unger å se utenfor døre der de skal stå og vente på å bli sluppet inn. Og ikke var d ei gangen utenfor klasserommet heller der de skal stå dersom noen andre har sluppet dem inn utenfra. Men idet jeg går inn på klasserommet for å sette fra meg pepperkaker og klementiner som jeg har tatt med meg i anledning bursdagen min, da er de der. De hoppet frem fra bak hyllene og ropte OVERRASKELSE! Og de hadde med seg kokosmakroner og rød saft, klementiner og krydderkake. Papptallerkner, krus og småkaker med peanøtt og sjokolade. Og de hdde med bursdagsgaver. Tre pent innpakkede gaver lå på pulten min og ventet mens jeg delte ut kaker til alle. Jeg tenkte kanskje jeg, at i de gavene lå det litt tovede rester fra tekstilen, noen tegninger eller i beste fall en kvikklunsj. Men jeg fikk Lohengrin og kaffe. Jeg fikk en pose godteri, og jeg fikk det siste Pondus og en DVD. For en femteklasse! De hadde planlagt og gjennomført dette helt selv!

Jeg mistet helt munn og mæle! Jeg ble så rørt!  Det er ingen som har en klasse som min? Det skal jo egentlig ikke finnes. Jeg har verdens beste kasse, det er det som er moralen i dagens innlegg. Takk for oppmerksomheten. Dagens dorullnisse er meg, på jobb i dag.

Buhuhuuuuursdagsbarn

9 kommentarer om “19.desember – bursdagsbarn

  1. Dem er ganske så søte når dem bare vil 😉
    Men det beste av alt var jo muffinsene til mamma’n din! Du må hilse og si at det var ille godt altså ;P

    Liker

  2. Gratulerer med dagen! Jeg skulle bare innom bloggen din for å lese kanskje en-maks to dager, men nå har jeg lest det meste, og det i feil rekkefølge!

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s