Jaggu juli

Første juli, jaggu på tide!

Skavvisseeeee…. I går fikk jeg endelig somlet meg til å se Sucker Punch… det var litt av en film? Jeg kan trygt påstå at jeg aldri har sett noe liknende. Det var liksom …alt? Alt på en gang! Jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg må diskutere dette med Elenor, så i morgen poster jeg henne filmen så hun får sett den.

Etter å ha kommet meg sånn halvveis etter filmen kastet jeg meg på sykkelen min of syklet ned til Eva Katrin. Der så vi noe som lovet å være en svart komedie. Vi valgte den pga tittelen. Siden den forrige filmen vi så het «One Day» ble det nå «Another Happy Day» . Jeg ville se den fordi det stod at det var en svart komedie, EK ville se den fordi coveret så ut som en romantisk forviklingskomedie. Det var hverken eller. Og jeg vet at man ikke skal dømme boka på omslaget, men skal man ikke få en viss pekepinn når det kommer til DVDcoveret? Når man har en så bra jobb som å designe filmplakater, da trenger du ikke gjøre en drittjobb, jeg synes ikke det. Heldigvis fant jeg en alternativ plakat på nett. Ta en titt på disse to, er du ikke enig med meg om at det ser ut som to helt ulike filmer?

Denne så vi…

Men det føltes mer som denne!

Vel, jeg vet ikke med dere, men slik henger jeg meg opp i. Forøvrig var filmen fantastisk! Maken til skuespillerprestasjoner er det lenge siden jeg har sett! Anbefales, men bare om du ikke vil se en svart komedie eller en romantisk forviklingskomedie.

Videre!

Første dag i Tegneutfordringen; Tegn deg selv. Ok, kjedelig start, men så kan det bare gå oppover. Selvportrett bah! Kjedelig. Men jeg mekket denne, og er rimelig fornøyd! Jeg ser i alle fall rimelig fornøyd ut!

Og som om ikke det var nok innbilte jeg meg selv til å tro at det ville bli kutl med litt Photoshop… jeg må nok si at jeg foretrekker ekte blyanter fremfor digitale. På tide å investere i fargeblyanter igjen kanskje? Fargeblyanter er ganske undervurdert!

«Heeeeeeee is Eros, He is Apolloooooooo»

…kanskje ikke

Ses i morgen!

5 kommentarer om “Jaggu juli

 1. Så fint Sebastian! Eg trudde fyrst det var den nederlandske eller belgiske tegneseriefiguren som eg ikkje hugsar namnet på, men så ser eg det er deg! Eg ser det på augnebryna og den raude gensaren! Du ER ein tegneseriefigur ser du, det har eg jo skrive før. Og ein prins sjølvsagt (Har du vore frosk før? Vel, litt privat spøsmål kanskje, men kunne ikke dy meg.)

  Liker

 2. Jeg gleder meg til du skal fortelle om Sucker Punch…for jeg tror vi er enige om den! Jeg så den forrige fredag – og kan ikke fatte hvorfor jeg ikke har sett den før!! O_o

  Jeg har forresten tenkt å låne tegne-challengen din….sånn når jeg skal ha fire uker ferie. Jeg tror det blir bra! …det er nødvendig å tegne, selv om man har ferie! :))

  Og så en ting til…hvorfor har du ikke twitter? Eller kanskje du har, bare at jeg ikke vet det?

  Liker

  1. Ja, bare lån i vei, jeg gleder meg til å se tegningene dine.

   Klart jeg har twitter. Jeg er bare ikke noe flink til å twitre, jeg ser ikke hensikten :/

   Liker

   1. Åh, men twitter er jo så gøy!! 🙂 jeg bor nesten der inne, skulle man tro endel av de jeg tilbringer virkeligheten med. Så mye kjekke folk jeg har blitt kjent med på twitter. GULL! 🙂

    Takk – da begynner jeg å tegne på lørdag. Blir bra! :))

    Liker

 3. Skal du ikke fortelle om hva du syntes om «One Day» ??
  Eller har du allerede gjort det?
  Den har jeg sett nemlig.

  Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s