Favorittdyret

Dagens tegneutfordring: Tegn favorittdyret ditt.

Enkelt valg; Duracell! Mange år siden han gikk bort nå, men dæsken det var noe til kanin! Muligens er også kanin favorittdyret mitt, men det er litt usikkert. Jeg tegnet etter et foto, litt billig teknikk, men det får være måte på hva det er plass til oppi hodet mitt. Måtte dessuten kjøpe meg fargeblyanter, som jeg nevnte i går. Kjedelig tegning, men helt annen stil enn i går, og det er jo artig å gjøre litt diverse. Så får vi se hva som er morgendagens utfordring.

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s