Mat for mons

 

Dagens tegneutfordring: Tegn din favorittmat. Lett igjen, brunost med bringebærsyltetøy. Om jeg bare fikk spise en ting resten av mitt liv måtte det bli brødskiver med brunost og bringebærsyltetøy. Det finnes ikke maken til smakssammensetning!

Sulten.

Den første tegningen min ble litt døll, så jeg fikset en ny.  Desverre tegnet jeg den for stor til scanneren, og jeg måtte knipse et bilde med iPhonen, så det ble ikke helt bra. Men litt sepiatoner fikset det verste og slang på litt nostalgisk effekt i samme slengen!

 

Apropos mat. Jeg har startet på True Blood sesong fem nå, og det er et par ting jeg ikke klarer å slutte å tenke på. Det er for det første hvor mye jeg savner sesong en. For en serie det var. Noe helt annet enn dette. Og det andre er, når er det egentlig de har tid til å rydde opp hjemme, vaske gulvene og handle inn mat i de serien? De har absolutt aldri tid til det! Er det bare jeg som henger meg opp i sånt?

En kommentar om “Mat for mons

  1. Ja!
    Sånt er sjeldent vesentlig. Så lenge det ikke har en effekt ift filmen. Serr, dette burde du vite Seb! Når man kan se på vampyrer leske seg i blod på erotisk vis eller Barske varulv(er) halvnakne så trenger man ikke se noen gjøre innkjøp av doruller og annen vissvass!

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s