Favorittstedet

Så var vi der. Jeg vurderte nesten å droppe ut av hele tegneutfordringen. Dagens utfordring var: Favorittstedet ditt. jaha. jeg har vel ikke noe favorittsted, jeg er jo bare hjemme hele tiden, uten at det betyr at jeg synes det er SÅ stas. Så vurderte jeg naturligvis Disneyland, men jeg kom på at jeg ikke har vært der siden -95, så det blir rart å kalle det sitt favorittsted. Deretter begynte jeg å google priser på flybilletter til Paris og billetter til Disneyland, og så hadde dagen gått.

Så skrotet jeg ned Mummidalen, og tenkte for meg selv at det egentlig stemmer ganske så bra… så begynte jeg å google billetter til Finland.

Nei, jeg får nøye meg med en tur til Ullared i August. Ullared var forsåvidt også med i vurderinger av hva jeg skulle tegne i dag.  Og Bergen. Muligens er jeg bare lat, det har blitt foreslått tidligere!

7 kommentarer om “Favorittstedet

  1. Beklager, Anne, men enn så mye jeg savner menneskene i Vadsø klarer jeg ikke å savne stedet… ikke ennå. Nå er jeg bare glad for å bo blant trær igjen.

   Liker

   1. Akkurat det med trærne forstår jeg litt. Jeg savnet også trær i mange år. Jeg er oppvokst blant trær. Nå ville jeg aldri byttet bort utsynet over fjorden mot granskogen på Grua. Men nå skal det ses at det har regnet og blåst i flere uker her…

    Liker

 1. Kjære deg, det var 100 prosent ironi og berre svada! Ofte kunne eg ønska eg ikkje hadde drukke så mykje møllers tran, for det er så slitsomt for den overivrige hjernen min.

  Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s