Bestevennen min (lolz)

Et par ting…. først; dagens tegneutfordring var å tegnebestevennen sin. Greit nok, for det har jeg. Ida! Men jeg gidder ikke tegne henne slik hun er i dag. Hva er moro med det? Det er mye artigere å tegne henne fra ca 2001/-02. Det var så morsom mote da. Vi så ut som Vengaboys hele gjengen. Det var liksom greit å gå med digre fargerike sko, ha håret i sinnsyke farger, tegneseriegensere, hjerteforma Barbiesolbriller eller slalombriller på hodet, tusen armbånd og cowboyhatter. Helt til katta dreit i cowboyhatten og alt gikk nedenom og hjem. I alle fall hadde vi det, om det var vanlig eller greit er jeg ikke sikker på.

Ida hadde i tillegg alltid med seg en diger ryggsekk. I den hadde hun alt. Og da mener jeg alt! Skjøteledning og sikringer, pyrisept og plaster? Jada, vi kunne le av det alle sammen, men jammen fikk vi ikke bruk for alt på en og samme helg. Det var hytteturen sin det. Der hadde hun sikkert bankkortet sitt også, eller leg som hun kaller det, i alle fall de gangene hun visste hvor det befant seg.

Ida liker katter og synes badegakkgakker er kult. Så her har vi henne: Essensen av Ida Helleråsen!

Og det andre: jeg har en poll på gang på facebook, om hva du kaller jeans/olabukser/denim/dongeri, så gå inn og stem, veldig viktig å få avklart dette. Svar og del med venna dine! Gjør det i dag! … takk for oppmerksomheten.

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s