Tina

Dagens tegneutfordring var verre: Tegn din favoritt animasjonskarakter. Jeg ser jo, og liker, godt over middels med animasjonsfilmer og -serier, så favorittene er mange. Men i det siste har jeg kommet ove ren ny serie, om en snodig familie som driver Bob’s Burgers, i serien med samme navn. Og det er en fantastisk familie. Mor, far og alle de tre ungene har originale ersonligheter og fantasiske replikker, , og hver serie forløper seg på et absurd vis i en ganske troverdig setting.

Jeg falt ikke for serien med en gang, for jeg tror kanskje det er en slik serie som må vokse litt på deg. men jeg tror også at serien måtte finne seg selv litt, noe den gjorde etter en del episoder, og nå er den helt bunnsolid.  Noe som kanskje an støtte min teori om at den jobbet med å finne seg selv er at eldstedattera i serien ikke var med engang i pilotepisoden, derimot hadde familien en sønn, Daniel. Nå er Daniel blitt til Tina, men stemmen er den samme. Hun, som sin mor, får sin stemme fra en mann. Tina snakker i et monotont tonefall, men er langt fra uengasjert i verden rundt seg. Selv om det er vrient å plukke ut en favoritt av de fem ble det Tina jeg valgte å tegne. Og heller enn å bare tegne henne som de fremstiller henne i serien gjorde jeg det med min egen strek… skjønt, jeg foretrekker henne som hun er i serien.

Originalen

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s